Hi, ik ben Louella.


Ik ben Louella en ik leer vrouwen de juiste stappen voor het bouwen van een gezonde leefstijl die zelfvertrouwen geeft, balans creëert en zorgt voor een onbreekbare basis zonder nonsense.

Gepassioneerd in het helpen van anderen, houd van kennis delen door vlogs en podcasts en beweegt het liefst dagelijks voor ontspanning en uitdaging.

Nog maar 10 kilo verwijderd van triple digits… Dit kan echt niet!”

Anderen helpen en begeleiden richting een gezondere leefstijl? Daar dacht ik een paar jaar geleden nog helemaal niet aan. Sterker nog, ik was nog niet eens bezig met fitness en gezond leven. Die verandering ontstond namelijk toen ik eind 2013 ontdekte dat ik niet meer lekker in mijn vel zat. Al het onbewuste stress-eten, roken en de vele alcoholische drankjes hadden ervoor gezorgd dat ik alles behalve mezelf kon zijn. In 1,5 jaar was ik zo’n 20 kilo aangekomen en de weegschaal tikte uiteindelijk de 90 kilo aan. Oei. Toen ik dat zag, had ik even een momentje nodig. ‘Nog maar 10 kilo verwijderd van triple digits… Dit kan echt niet!’ Al van jongs af aan was mijn gewicht een struggle, waardoor ik het eerder zag als iets waar ik mee moest leren leven, in plaats van iets wat ik kon veranderen.

Ik wist dat ik in actie moest komen, maar hoe? Waar moet ik beginnen? Wat heb ik nodig? Welke aanpak werkt het beste? Zo veel nieuwe dingen waar ik mijn weg in moest vinden. Ik had weinig vertrouwen in mijn kans van slagen, maar begin 2014 kon ik op kamers. Hierdoor ontstond er een oase van rust en vrijheid. Dit bood mij nieuwe mogelijkheden en ik wist dat dit het juiste moment was.

In 1,5 jaar 30 kilo lichter.

1 januari 2014. #NewyearNewme. Wat een klassieker. Dé dag om te starten met mijn nieuwe gezonde gewoontes. Oliebollen in de prullenbak, drank en sigaretten weggegeven, koelkast gevuld met gezonde producten en een dosis goede moed. Daar ging ik hoor, mijn zoveelste poging, maar dit keer óók mijn laatste. En wie had gedacht dat die ene dag zou leiden tot waar ik nu ben.

This is how it went down:
Na continu dealen met het getal op de weegschaal en de kortstondige resultaten wist ik dat ik mijn leefstijl moest veranderen om mijn doel te bereiken. Daarom ging ik aan de slag met het maken van bewustere keuzes, meer beweging en meer focus op een relaxte mindset. Mijn doel was om 10 kilo te verliezen voor de zomer, maar het succes kwam veel eerder: halverwege april was ik het al kwijt!

En dat zónder ingewikkelde methodes of extreme diëten. Gaandeweg groeide mijn doorzettingsvermogen en discipline. Ik nam de controle terug, bleef consistent actie ondernemen en 1,5 jaar later was ik 30 kilo lichter én in het bezit van een sixpack.

Sharing my story.

Na dit succes ging ik nog verder. Bulken (spiermassa creëren) en cutten (vetpercentage verlagen) wisselden elkaar in rap tempo af. Nu ik het besef had gekregen dat ik controle kon krijgen over mijn lijf en mindset, moest het steeds beter. Hierdoor heeft mijn lichaam in die tijd allerlei verschillende vormen en maten gekend. Ook krachttraining ging naar een heel ander level, tot ik zelfs in staat was om honderden kilo’s te tillen!

Maar halverwege 2019 was het genoeg. Ik was klaar met al die verschillende fases en was eindelijk tevreden met mijn lichaam. Ik ging steeds meer luisteren naar mijn gevoel en ontwikkelde een fijne balans tussen lichaam, geest, voeding en training.

Vanaf het moment dat ik resultaten begon te zien, wist ik dat ik mijn verhaal moest delen met de rest van de wereld. Ik startte mijn blog Fitaddict.nl waar ik bijna 7 jaar al mijn ontdekkingen, learnings en vooruitgang deelde. De dagelijkse blogs werden steeds beter bekeken. De 100 bezoekers per maand werden er 24.000 en ik ging ook aan de slag met Youtube. In aanvulling op de geschreven posts maakte ik 2 tot 3 video’s per week, om op een nog persoonlijker vlak te communiceren met mijn doelgroep. Dit stelde me in staat om meer van mezelf te laten zien en wie ik ben als persoon. Ik kreeg veel positieve feedback op alle kanalen, maar er was één vraag die steeds maar terug bleef komen: ‘Kan jij mij op weg helpen om ook een gezonde leefstijl te starten?”

“Andere vrouwen zien slagen in hun doelen geeft mij voldoening.”

Mede door de persoonlijke gesprekken met mijn doelgroep, kreeg ik veel nieuwe inzichten die zorgden voor een frisse kijk op mijn leven. Waar wil ik heen? Wat wil ik écht doen? Hoe kan ik mijn medemens nog beter helpen? Waar word ik gelukkig van en wat geeft mij energie?

Andere vrouwen zien slagen in hun health & fitness doelen geeft mij voldoening en het is mijn levensmissie om ze te helpen dit waar te maken. Maar met een diploma voor Grafische Vormgeving kan je geen mensen gaan begeleiden. In de afgelopen jaren heb ik zelf veel kennis en ervaring opgedaan, maar dat vond ik niet genoeg.

Ik besloot in 2019 te investeren in een opleiding tot Gewichtsconsulente als aanvulling op alles wat ik zelf al had geleerd en nu ik beschik over al deze kennis ben ik meer dan klaar om jou te helpen met mijn programma Word Fit Addict.

Neem de controle terug.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen bij het creëren van een gezonde leefstijl zonder bullshit. Geen extreme maatregelen, maar een no-nonsense aanpak waar je een leven lang plezier van zult hebben.

Ik geloof dat als je de juiste motivatie, kennis en drive hebt, dat ook jij in staat bent om een nieuwe leefstijl te creëren en je lichaam te transformeren. Jij hebt de verantwoordelijkheid in handen en daarmee dus ook jouw kracht. En het is aan jou wat je met die kracht doet.

Ik weet als geen ander dat het een enorme uitdaging kan zijn, maar ik weet ook hoe geweldig het voelt en hoeveel moois het kan brengen als je bewust kiest voor een gezondere manier van leven. Leefstijlverandering is niet niks, maar het is het meer dan waard, believe me! Want als jij de touwtjes in handen neemt, je niet langer verschuilt achter al die excuusjes en stopt met wachten op het juiste moment, gaat er een wereld voor je open. En die wereld wil ik jou laten zien met Word Fit Addict.

Fit Addict draait om:

No-nonsense informatie

Focus op een natuurlijke balans

Rustige en relaxte mindset

Jezelf zijn en je goed voelen in jouw lichaam

De beste versie van jezelf worden

Fit Addict draait NIET om:

Diëten en extreme maatregelen

Regels die je niet kunt volhouden

Obsessief bezig zijn

Quick fixes en snel ‘resultaat’

Tijdelijke oplossingen

Word ook Fit Addict!

Ontdek hoe je in 12 weken een gezonde leefstijl opbouwt die zorgt voor een fit lichaam, een relaxte mindset, balans en zelfvertrouwen.

JA, LET’S DO THIS!
follow that dream