Bedankt2023-05-29T07:56:03+00:00

Yes, gelukt!


Bedankt voor het aanvragen van mijn gratis ebook.

Super tof om te zien dat je geïnteresseerd bent om jouw leefstijl naar het volgende level te tillen! Je ontvangt het ebook binnen een paar minuten in je mailbox.

Je bent hier niet voor niets…

Want doordat je mijn ebook hebt gedownload laat jezelf namelijk zien dat je wilt veranderen, gezonder wilt leven en jouw doelen wilt behalen. Of het nu gaat om afvallen, balans vinden, weer lekker in je vel komen of het verbeteren van jouw relatie met voeding: de kans is groot dat je al meerdere pogingen hebt gedaan, maar dat je nu nog niet de resultaten hebt die je graag zou willen.

Als je klaar bent met aanmodderen en ‘maar wat doen’, hak dan nu de knoop door en kom in actie door mee te doen met het Word Fit Addict. Hét leefstijl programma die er niet alleen voor zorgt dat je kunt afvallen, maar ook dat jouw mindset een flinke upgrade krijgt, je balans ervaart en écht weer lekker in je vel komt.

In mijn 12-weekse programma geef ik je alle benodigde kennis, nemen we heel wat deep dives in jouw manier van denken, gaan oude gewoontes op de schop en leer ik jou hoe jij je eigen coach kunt worden zodat je na het programma op eigen benen kunt staan en zelf de touwtjes in handen hebt.

Deze vrouwen gingen jou voor:

Word Fit Addict

van €339 nu voor €149,-
Wees er snel bij: aantal plekken is beperkt!

 • Toegang tot het programma in de online omgeving
 • Toegang tot de community
 • 12 weken – 4 modules – 17 lessen (te volgen op eigen tempo)
 • 3 uur aan videolessen
 • Fysiek werkboek (92 pagina’s) in hoge kwaliteit, thuisgestuurd
 • Toegang tot het online programma en de community zolang deze bestaat

BONUS 1: Online omgeving waarmee je overal toegang tot het programma hebt.
BONUS 2: Digitale variant van het werkboek om zelf extra te printen of in te laden in een app zodat je hem digitaal kunt invullen. Zo heb je hem altijd bij de hand!
BONUS 3: Waardevolle extra bonus les over zelfliefde + 30 min. video.
BONUS 4: Wekelijkse check-in mails van mij, om je scherp en gefocust te houden en de mogelijkheid om mij persoonlijk vragen te stellen via de community of via de mail.

Samengevat:

Programma overzicht

12 weken – 4 modules
Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Dit is de fundering voor jouw leven en alles waar je van droomt. We starten rustig op, beginnen bij de basis en van hieruit bouwen we langzaam uit naar de grotere stappen.

Life changing kennis
Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om jouw doel te laten slagen. Dit deel ik met je in tekst, video, visuals, werkbladen en het fysieke werkboek zodat alles goed te begrijpen is en je er eenvoudig mee aan de slag kunt. Door mijn 8 jaar als ervaringsdeskundige en mijn kennis als Gewichtsconsulente weet ik als geen ander waar ik over praat. Zo beschik je altijd over de juiste (no-nonsense) evidence based informatie.

Online
Alle content is te volgen in een fijne online omgeving. Geen gedoe met dagen, tijden of afspraken: jij bepaalt waar en wanneer je alles wilt bekijken.

Community
In de besloten community vind je mensen zoals jij die ook bezig zijn met het programma. Je krijgt er de mogelijkheid om vragen te stellen en nieuwe connecties op te bouwen.

Werkboek
Je hebt niets aan kennis zonder actie. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld met concrete opdrachten. Je ontvangt deze digitaal en fysiek, om er zeker van te zijn dat je overgaat tot actie, concrete stappen onderneemt en simpelweg gaat doen.

FAQ:

Wat leer ik allemaal?2023-05-21T10:57:29+00:00

Echt ontzettend veel en alles wat je moet (en wilt) weten! Het programma is heel uitgebreid en richt zich voornamelijk op mindset omdat dit is waar jouw blijvende veranderingen en transformatie ontstaat. Daarom is het ook veel breder toe te passen dan alleen afvallen, omdat je echt leert hoe je tot de kern komt en hoe je deze in positieve zin kunt veranderen om jouw doelen te halen.

Je gaat onder andere het volgende leren:

 • Hoe je succesvol kunt afvallen, in welke fase van je leven je je ook bevindt.
 • Wat de echte kern en drijfveer achter het afvallen is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.
 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.
 • Alle benodigde basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om door te blijven gaan, ook ná het programma.
 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven. Geen ‘one size fits all’ aanpak dus!
 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!
 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede én blijvende gewoontes kunt ontwikkelen.
 • Hoe je een concreet plan van aanpak opstelt zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.
 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.
 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.
 • Hoe je je eigen coach wordt, zodat je nooit meer afhankelijk bent van anderen om jouw doelen te behalen. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

En nog veel meer!

Hoe gaat het programma in zijn werk?2023-05-21T10:57:07+00:00

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je je inloggegevens voor de besloten omgeving en de community. Ook gaat dan het fysieke werkboek op de post. Zodra je bent ingelogd ga ik je helpen aan de hand van mijn unieke ‘4 The Win’ methode waarin de 4 pijlers willen, weten, werken en winnen, centraal staan. Dit zijn ook de thema’s voor de 4 modules die je gaat doorlopen.

In het werkboek en in de omgeving vind je een concrete handleiding met alle ins- en outs over hoe alles werkt. Per module zijn er een verschillend aantal lessen die bestaan uit video, visuals en tekst. Aan het eind van iedere les ga je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek die je zowel fysiek als digitaal kunt invullen. Zo doorloop je het hele programma tot je alles hebt afgerond.

Iedere week zal ik bij je inchecken. Ik kijk hoe het met je gaat, waar ik je kan helpen en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Je mag mij naast dit contact moment ook altijd mailen, dus je wordt goed begeleid en staat er niet alleen voor.

Waarom is de prijs nu zo goedkoop?2023-05-21T10:56:28+00:00

Dat klopt, ik ben flink in prijs gedaald want de prijs was voorheen €339 en is nu slechts €149. Ik kreeg namelijk heel vaak berichten van vrouwen die graag mee willen doen maar het budget er niet voor hebben. Vooral in deze dure tijden waarin alle prijzen al zo extreem zijn gestegen, ben ik juist omlaag gegaan. Ik ben van mening dat mijn programma toegankelijk moet zijn omdat ik ontzettend veel waarde hecht aan het helpen van anderen. Dat is waarvoor ik Fit Addict heb opgericht, om te helpen. Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om je doelen graag te willen halen, maar dat het steeds niet lukt. Dit is ontzettend frustrerend en ik gun het jou echt om die stap te zetten en weer lekker in je vel te komen, dus vandaar dat ik de prijs heb verlaagd. Dit merk je echter niet terug in het lesmateriaal, want alles is van hoge kwaliteit.

Hoe werkt de community?2022-12-07T09:07:29+00:00

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je weten hoe het gaat bij de andere deelneemsters? Dan is de community daar de perfecte plek voor. Echter is het wel zo dat het voor- en door de deelneemsters is. Ik kan je dus niet garanderen dat het altijd zal bruisen van activiteit, omdat niet iedereen de behoefte voelt om er berichten te delen. Ik zal daarentegen wel altijd proberen om op alle berichtjes te reageren. Wanneer je direct contact met mij wilt is dat ook mogelijk, dan stuur je mij gewoon een mailtje.

Is het programma alleen voor als je wilt afvallen?2021-06-11T18:53:15+00:00

Word Fit Addict richt zich op het opbouwen van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. De voorbeelden zijn gericht op het afvallen, maar omdat de focus op gedragsverandering ligt, is het veel breder in te zetten. Dit maakt de methode ook geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?2021-01-25T13:40:05+00:00

Zolang het programma bestaat, behoud je toegang tot alle lessen en de community. Dus ook als de 12 weken voorbij zijn, kan je nog steeds aan de slag met de modules en ideeën uitwisselen met de mede deelnemers in de community! #stokachterdedeur

Wat als ik niet iedere week de content kan bijhouden, mis ik dan iets?2022-12-07T09:08:04+00:00

Dat is geen probleem. Er staan 12 weken voor, maar alle modules en lessen staan altijd ‘open’ dus je kunt het gewoon op je eigen tempo volgen.

Kan ik ook zonder computer meedoen en het via mijn mobiel of tablet volgen?2022-12-07T09:08:45+00:00

Zeker. Het platform is overal beschikbaar. Dus of je nou via computer, mobiel of tablet wilt werken; doe wat bij jou past!

Hoeveel kost het programma?2022-12-07T09:09:09+00:00

Het programma kost 149 euro en dit is inclusief btw. Dus geen extra kosten achteraf, dit is het.

Ik ben de komende tijd niet altijd beschikbaar, kan ik dan wel meedoen?2020-12-28T08:51:30+00:00

Geeft niks! Je krijgt direct toegang tot alle modules en deze toegang behoud je. Dus je kunt eraan werken wanneer je wilt.

Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?2023-05-21T10:55:53+00:00

Houd rekening met grofweg 1-2 uurtjes per week om de content in je op te nemen en de opdrachten uit te voeren. Echter gaat het ontwikkelen van een leefstijl gepaard met heel veel doen, dus hoe meer tijd en energie je investeert, hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Ook is het per persoon verschillend. De één doet er wat langer over dan de ander. Gelukkig is er genoeg tijd en behoud je de toegang, dus geen stress. (daar wordt niemand blij van 😝)

Betaal ik voor een besloten Facebook- of Instagram groep?2023-05-21T10:56:43+00:00

Absoluut niet. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform los van alle socials waarin je niet wordt afgeleid, zodat al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt dus op een besloten custom ontworpen omgeving, los van social media.

Klaar om je doelen te behalen?

Doe dan mee met Word Fit Addict. Hét leefstijl programma die er niet alleen voor zorgt dat je kunt afvallen, maar ook dat jouw mindset een flinke upgrade krijgt, je balans ervaart en écht weer lekker in je vel komt.

Direct toegang >
Go to Top