Programma2024-05-19T12:01:53+00:00

Eindelijk lekker in je vel zodat je voluit van het leven kunt genieten.

Word Fit Addict is hét 12-weekse leefstijl programma voor afvallen, balans en een ijzersterke mindset.

Direct aanmelden

Is dit herkenbaar?

 • Je merkt dat jouw manier van leven jou in de weg zit. Je weet dat diëten niet werkt en wilt graag afvallen met een gezondere leefstijl, maar hoe begin je hiermee en hoe houd je het vol?

 • Je bent gemotiveerd om te veranderen en wilt er nu volledig voor gaan, maar je mist de juiste kennis en begeleiding.

 • Jouw relatie met eten is niet wat het zou moeten zijn. De balans is vaak zoek.

 • Wanneer het gezellig is, op speciale dagen of vakanties laat jouw wilskracht je in de steek en is het onwijs lastig om vol te houden.

 • Je merkt dat je vaak in strijd bent met je mindset en je lichaam waardoor je jezelf tegenwerkt. Je wilt leren luisteren naar de signalen en bewust worden van wat het nodig heeft.

 • Het volhouden en doorzetten is voor jou een grote uitdaging. Je begint gemotiveerd, maar na een tijdje val je weer terug in je oude patronen.

Weet dat dit niet zo hoeft te zijn.

Ik geloof echt dat het voor iedere vrouw mogelijk is om af te vallen met een gezonde leefstijl, maar daarvoor is het wel belangrijk dat je de juiste stappen onderneemt.

Want ik snap echt hoe je je voelt. Van allerlei diëten, voedingsschema’s, intermittent fasting, eiwitshakes en low carb eten, jij hebt het allemaal al eens geprobeerd. Maar steeds waren de resultaten slechts tijdelijk en dat frustreert je enorm. Je stopt al je kostbare tijd en energie in iets waarvan je hoopt dat het nu wél gaat werken, maar keer op keer zonder succes.

Je wilt niet langer dat jouw gewicht jouw leven beheerst en je weet inmiddels dat een dieet jou hierbij niet gaat helpen. Je bent je er bewust van dat blijvend resultaat alleen gaat lukken met een gezonde leefstijl. En ja: je kent de basis, maar het echt gaan toepassen in de praktijk is je tot nu toe niet gelukt.

Je voelt dat het de hoogste tijd is om te veranderen en dat je al veel te lang aan het wachten bent om jouw leven voluit te leven. Je vind het spannend, maar weet ook dat deze stap nodig is om je leven volledig in balans te brengen.

Je bent klaar met jouw huidige manier van leven en klaar voor die 2.0 versie van jezelf. Niet langer meer zelf aanmodderen en ‘maar wat doen’, maar eindelijk concrete stappen ondernemen en het nu écht goed doen en in jezelf investeren.

Ik doe mee!

“Het is de hoogste tijd om te stoppen met ‘maar wat doen’ en jezelf nu eindelijk prioriteit te geven.”

Even voorstellen…

Ook ik heb enorm last gehad van mijn overgewicht en ongezonde manier van leven. Ik rookte, dronk regelmatig alcohol en deed nooit aan sport. Na veel pogingen zonder resultaat, wist ik dat het anders moest.

Ik ging aan de slag met een gezonde leefstijl en binnen 1,5 jaar was ik 30 kilo kwijt. Mijn verhaal deelde ik op mijn platform Fit Addict en door middel van mijn informatieve blogs, vlogs en podcasts wist ik duizenden vrouwen te inspireren om ook in actie te komen.

Inmiddels ben ik al 9 jaar ervaringsdeskundige, schreef ik mijn ebook ‘Make It Fit’, gaf ik meerdere presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs en ontwikkelde het ‘Word Fit Addict’ programma om nog meer vrouwen te helpen om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Mijn journey

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel journeys gehad en iedere keer moest het steeds beter. Hierdoor heeft mijn lichaam in die tijd allerlei verschillende vormen en maten gekend. Ook krachttraining ging naar een heel ander level, tot ik zelfs in staat was om honderden kilo’s te tillen!

Maar halverwege 2019 was het genoeg. Ik was klaar met al die verschillende fases en was eindelijk tevreden met mijn lichaam. Ik ging steeds meer luisteren naar mijn gevoel, ging intuïtief eten en ontwikkelde een fijne balans tussen lichaam, geest, voeding en training.

Is WFA iets voor jou?

Om ervoor te zorgen dat ik jou goed kan helpen en begeleiden is het belangrijk dat we op één lijn zitten.

 • Je bent een gemotiveerde vrouw die er echt voor wil gaan en jouw manier van leven nu de hoogste prioriteit wil geven.

 • Je bent bereid om dit proces echt de tijd te geven. Geen ‘quick fix’ of tijdelijk dieet maar stapsgewijs werken aan duurzame, blijvende resultaten.

 • Je staat open voor groei en verandering.

 • Je verwelkomt opbouwend kritiek en wilt graag wekelijks contact via de mail om begeleid te worden in jouw proces.

 • Je wilt afvallen met behulp van een gezonde leefstijl en bent bereid je hier consistent voor in te zetten.

 • Je wilt leren hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven. Geen ‘one size fits all’ aanpak.

Ik doe mee!

“Word je eigen coach, zodat je ook na het programma op eigen kracht door kunt.

“Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

Wanneer je het programma hebt afgerond:

 • Zit je lekker in je vel en voel je je eindelijk weer goed en zelfverzekerd.

 • Draag jij vol zelfvertrouwen de kleding die je mooi vindt en ‘pak je gewoon wat’ zonder je af te vragen of dit je buikje verbloemt.

 • Ervaar je meer energie, ben je vrij van beperkende gedachten en is jouw mindset naar een hoger level gegroeid.

 • Voel je je niet meer gelimiteerd door je gewicht, waardoor je echt voluit gaat leven en alles doet wat je leuk vindt.

 • Heb je balans tussen gezond eten en genieten, zonder spijt- en schuldgevoelens.

 • Heb je een leefstijl ontwikkeld die volledig bij jou en jouw leven past, mét blijvende resultaten.

 • Is jouw relatie met voeding verbeterd en leef je niet langer met allerlei restricties, waardoor je het met gemak bij één koekje kunt houden.

Word Fit Addict
van €339 nu voor €149,-

Word Fit Addict programma
 • Toegang tot het 12-weekse programma en de community in de online omgeving.

 • 17 lessen verdeeld over 4 modules (te volgen op eigen tempo).

 • Fysiek werkboek in hoge kwaliteit, thuisgestuurd.

 • Wekelijkse begeleiding via e-mail en de mogelijkheid om mij vragen te stellen wanneer je wilt.

 • BONUS 1: Digitale variant van het werkboek om zelf extra te printen of in te laden in een app zodat je hem digitaal kunt invullen. Zo heb je hem altijd bij de hand.
 • BONUS 2: Waardevolle extra les over zelfliefde + 30 min. video.

Ik wil me aanmelden

“If not now, then when?

Hieronder lees je ervaringen van vrouwen die jou voor gingen.

Wilma Vink

“Wat een geweldig programma is dit! Ik zou hem zeker aanraden. Ik was al druk bezig met afvallen maar dit programma heeft me geholpen om de laatste paar kilo’s af te vallen. Ik heb nu een betere band gecreëerd met eten en dit voelt heel fijn. Niet meer de hele dag denken over wanneer en wat moet ik straks gaan eten. Alles is nu zo veel meer in balans. Dit gun ik echt iedereen. Het programma is heel overzichtelijk en duidelijk. Van opdrachten, informatie en video’s alles sluit heel erg mooi op elkaar aan. Je hebt alle tijd en ruimte om het op je eigen manier te volgen. Dit programma is heel waardevol voor mij geweest.”

Wilma Vink

Rasoula Van Vliet

“Jeetje wat een reis!! Ik ken mezelf bijna niet meer terug op het gebied van (gezonde) keuzes maken. Ik ben veel bewuster geworden en denk beter na over de keuzes die ik maak. Niet alleen op het gebied van voeding en sport maar ook over wat goed voor mij is qua ontspanning en grenzen aangeven. Wat voelt goed en wat niet. Bewust luisteren naar mijn lichaam, wat heeft het nodig en wat niet. Want als het niet goed met mij gaat dan heeft dat indirect gevolgen voor de mensen om mij heen. En als kers op de taart bijna 8 kilo afgevallen! Ik voel mij prettiger in mijn lichaam, mooier als ik in de spiegel kijk en mijn zelfvertrouwen is terug en dat is misschien nog wel het mooiste cadeau. Louella bedankt dat je dit mooie programma hebt ontwikkeld en ik hoop dat er nog een hele hoop mensen de kans grijpen om mee te doen. Het heeft mijn leven in ieder geval verrijkt op vele vlakken.”

Rasoula Van Vliet

Kelly Jochmans

“Ik ben oprecht zo dankbaar voor het Word Fit Addict Programma. Het eerste gedeelte van het programma gaat over mindset en volgens mij is dit een van de grootste troeven van het programma. Doordat je meteen met een goede mindset aan de slag gaat, kan je veel beter omgaan met situaties zoals feestjes, etentjes en dergelijke. Ik vond het ook goed dat je ook de basiskennis meekreeg van het lichaam, voeding en beweging. Alles werd heel duidelijk omgeschreven en het is goed dat je de informatie zowel in een filmpje als in een tekst kan zien/lezen. De wekelijkse mailtjes zijn motiverend en behulpzaam. Ik heb het programma nog niet volledig afgerond, maar ik ben nu in totaal 3,2 kg afgevallen. Dit is mij sinds lange tijd al niet meer gelukt, maar belangrijker vind ik nog dat ik ook een compleet andere mindset heb gekregen door dit programma. Ik heb eindelijk een goede relatie met voeding en ik schiet niet meer in de stress als ik naar een feestje moet of als ik eens wat meer heb gegeten. Mijn doel was om meer balans in mijn leven te krijgen en hierbij ook af te vallen en dat is ruimschoots gelukt. Dankzij het programma heb ik een levensstijl kunnen opbouwen die ik voor het leven kan volhouden. Ik had nooit gedacht dat het eindelijk eens zou lukken en ik kan dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Kelly Jochmans

“Wat een programma! De voorbije weken heb ik stap per stap de weg naar een gezonde relatie met mezelf en voeding helemaal teruggevonden. Voor mij was het een hele rollercoaster maar eentje waarvan je weet dit komt goed! Ik heb mijn motivatie volledig terug gevonden, ook qua sport ben ik nu gestart met een personal trainer. Ik ben veel gelukkiger, ben zelf aan de slag gegaan met mealpreppen. Ook het boek dat je thuis word opgestuurd is fantastisch, bijna te mooi om in te schrijven. Ook komt er een site aan te pas waar je alles mooi kan volgen, wat ik heel tof vond is dat Louella af en toe een mail stuurde om te vragen hoe het ging. Ik heb dan ook mijn relatie met sport en voeding helemaal teruggevonden en ben Louella daar heel dankbaar voor! Alles was heel duidelijk en tof met de verschillende challenges in het programma. Het is echt een aanrader! Ik wil dan ook Louella bedanken voor dit allemaal in elkaar te steken! Bedankt voor dit mooie programma en voor het vertrouwen in mij! Liefs Laura xx”

Laura Vanhee

Iris Van Der Most

“Mijn eigen ervaring is erg positief, wat ik vooral uit het programma mee neem is dat het oké is om kleine stappen te nemen. Dat je de kleine dingen moet vieren. Zodat je over een tijd grotere verbeteringen ziet. Ook dat als je meer wilt bewegen je echt iets moet vinden wat je leuk vind, dat heb ik nu gevonden met hardlopen. Als feedback heb ik nog wel dat ik het zelf soms niet redde qua tijd. Sommige modules kreeg ik niet op tijd af, maar dat is meer een eigen stukje wat ik los mag laten. Het is geen sprint. Dus al met al super te vreden over het programma en hoop dat het andere ook veel gaat helpen!”

Iris van der Most

Tessa Buitenhuis

“Voordat ik aan het programma begon was ik best obsessief bezig met eten. Het gevoel hebbende dat ik geen ‘lekkere’ dingen mocht eten en ik mezelf constant moest beperken. Ik wilde ook graag wat afvallen maar een duurzame manier kon ik gewoon niet vinden hiervoor. Na drie maanden sta ik er echt wel anders in. Ik besef me dat duurzaamheid belangrijk is! Dit programma staat vol met waardevolle informatie over het creëren van een gezonde levensstijl. Als je niet weet waar je moet beginnen is dit programma de perfecte match. Louella legt alles duidelijk uit en je wordt stap voor stap meegenomen door de verschillende modules. Een echte aanrader voor iedereen die zijn levensstijl wil veranderen!”

Tessa Buitenhuis

“Je hebt ruim de tijd om een Module af te maken en zelfs als je werkt en een druk leven hebt hoef je maar een half uurtje te gaan zitten om alweer best een stuk verder te komen in de module. Wat ik dan wel heel erg fijn vind is dat je altijd het materiaal kan gebruiken wanneer je wilt en altijd je vragen nog naar jou kan sturen. Het is duidelijk, je werkt stap voor stap en wat ik vooral fijn vind is dat je zelf je manier van leren kan kiezen. Dat maakt dat het programma voor iedereen geschikt is. Doordat je er veel mee bezig bent ga je veel bewustere keuzes maken. Wat ik vaak had is als er bitterballen op tafel kwamen het er nooit blijf 1 bleef. Nu kan ik het bij 1 houden omdat ik ze zeker niet wil afslaan maar ik geniet er nu juist meer van! Ik maak bewust die keuze. Ik heb het programma nog niet afgerond maar ik merk echt dat ik veel bewuster mijn keuzes maak. Ik geniet intens van eten zonder mij schuldig te voelen! Ik ben inmiddels 4 kilo afgevallen waar ik super blij om ben! Ik zit lekkerder in me vel en geniet meer van het eten! Ik ben sterkte geworden zowel fysiek als mentaal!”

Mariska Mudde

Nadia Weijers

“Mentaal ben ik sterker geworden. Ik kan lekker dingen in de kast hebben liggen zonder het gevoel deze op te moeten eten. En als het wel gebeurd is dat ook niet erg, dan had ik het mentaal even nodig. Ik kijk heel positief terug op dit programma! Ik vind het een fijn idee dat ik het werkboek in mijn ‘bezit’ heb en deze er altijd bij kan pakken. Mentaal heb ik stappen gemaakt en ook heb ik hier een paar nieuwe gewoontes aan overgehouden. Zeker een aanrader!”

Nadia Weijers

“Wat ben ik ontzettend blij dat ik drie maanden geleden de stap heb gezet om dit programma te volgen, wat heb ik hier veel van geleerd! Ik heb vooral weer leren vertrouwen op de signalen van mijn lichaam, wat heel waardevol voor me is. Het lukt mij nu om te eten naar behoefte, zonder restricties. Ook is mijn relatie met sport verbeterd. Het is veel minder “moeten”, en meer “willen”! Ik kan bewustere keuzes maken vanuit een ontspannen mindset, en hiermee goed voor mezelf zorgen. Het programma zit heel goed en duidelijk in elkaar, en Louella begeleidt je heel goed en op een enthousiaste manier, gedurende het hele traject. Ik kan dit programma echt aanbevelen!”

Melissa

“Als er al iets onduidelijk is, stuur ik jou een berichtje en is het vaak snel duidelijk of opgelost. De teksten en video’s en visual’s zijn duidelijk en mooi omschreven. Qua leefstijl ben ik vooral bezig met bewustwording en positiever in het leven staan. En balans zoeken. Het resultaat dat ik tot nu toe bereikt is is meer zelfbewust zijn en liever voor mezelf zijn zonder restricties.”

Hilde de Graaf

“Ik voel nu veel bewuster waar ik behoefte aan heb. En daardoor maak ik bewuste en gezonde keuzes. Waar ik normaal gesproken al snel een pak koekjes op zou eten denk ik nu na of ik hier echt zin in heb en of het de moeite waard is. Door het programma krijg je veel meer besef over wat je eigenlijk allemaal eet op een dag en of dit goed werkt voor je lichaam. Nogmaals dankjewel!”

Lyanne Leusink

“Na mijn laatste zwangerschap bleven de kilo’s aardig plakken. Na een tijdje zelf proberen, begon ik te googlen en stuitte ik op de website van Louella. Het zag er allemaal mooi uit, ook qua inhoud natuurlijk, en het was precies wat ik nodig had: een beetje houvast en hulp bij discipline. Aan het einde van de rit was ik 5 kg kwijt en gaat het nog steeds langzaam maar gestaag omlaag. Ik vond het erg fijn om het boekje door te werken omdat ik daardoor beter ging nadenken over waarom ik dit eigenlijk wil. Ook heb ik gemerkt dat als je dat beter weet waarom, je minder de neiging hebt om van een gezonde leefstijl af te wijken. Ik raad het dus zeker aan!”

Rachelle Tukker

Marlieke

“Ik vond het heel fijn om met het WFA programma aan de slag te gaan. Je bent in de lessen eerlijk en heel positief en dat heeft mij heel erg gestimuleerd en gemotiveerd. Ook de challenges die erbij zaten, vond ik super leuk om te doen. Je wordt echt tot actie gezet. Je wordt door het programma uitgedaagd om zelf na te denken over wat bij jouw leefstijl past en je geeft hierin in de check-ups fijne tips en positieve bekrachtiging. Ik merk dat ik me fitter en energieker voel! Heel erg fijn!

Bedankt voor al je tips Louella en ook voor je lieve woorden! Ik heb echt een opstapje gekregen naar een leven in balans en voel me veel energieker en fitter nu mijn leefstijl er anders uitziet. Ik heb ook nog een weg te gaan als het over voeding gaat, maar heb ook volle vertrouwen dat dit gaat lukken o.a. door het WFA programma en jouw motiverende woorden!”

Marlieke ter Wee

Carmen

“Louella is super behulpzaam en heeft echt een top programma neergezet. Niet met het doel om alles zo snel mogelijk te behalen in die 12 weken maar om echt bij je levensstijl stil te staan en het op je eigen tempo te volgen. Echt Top! Elke week een korte check-in die er voor zorgt dat je je ook elke week bewust bent van het programma en er ook echt wekelijks mee bezig bent. Ik ga dit programma zeker aanraden.”

Carmen van Thoor

Aan jou de keuze…

Ik weet hoeveel mijn switch naar een gezondere leefstijl voor mijn leven heeft betekend en daarom wil ik niets liever dan andere vrouwen deze groei ook laten ervaren.

Eindelijk die vrijheid voelen op zo veel vlakken van je leven. Zoals niet langer met twijfel en onzekerheid voor je kledingkast staan en toch maar weer die wijde trui pakken, omdat je weet dat deze goed afkleed. Je niet langer ongemakkelijk voelen in de zomer. Niet langer schuldgevoel ervaren als je chips eet of geniet van lekkernijen tijdens een verjaardag. En een van de belangrijkste: jezelf niet langer verstoppen omdat je je onzeker voelt over je lichaam.

Want weetje wat: het leven is hier echt te kort voor. Het is te kort om je met dit soort dingen bezig te houden. Steeds wanneer je die gedachtes omtrent je gewicht en voeding ervaart, ben je ergens anders. Je stapt uit het moment en zit compleet in je eigen wereld, alles te overdenken. Terwijl het ‘nu’ alles is wat we hebben.

Vraag jezelf eens af: hoeveel heeft deze manier van leven je al gekost?

Stel je eens voor hoe vrij en ontspannen je mindset voelt als je je niet langer druk maakt om dit soort dingen. Dat je kunt vertrouwen op je lichaam, het geeft wat het nodig heeft en een uitgebalanceerde leefstijl leeft die jou energie geeft.

Maar dit kan alleen gerealiseerd worden als je besluit om het echt anders te gaan doen én anders te willen voor jezelf. Om eindelijk in jezelf te gaan investeren. Want: “als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” En ja, een nieuw onbekend pad kiezen is lastig en een uitdaging, maar wat nog veel vervelender is, is om nog weer een jaar verder te zijn en tot de ontdekking komen dat je nog steeds op dezelfde plek bent. Terwijl je al zo veel mooie stappen had kunnen zetten.

Doorbreek het patroon van zelf aanmodderen, en kies er nu bewust voor om met concrete stappen aan de slag om het leven te creëeren die jij wilt. En ik zeg het ‘leven’ want niet alleen je voeding en beweging gaat next level, ook jouw mindset. En wanneer dat gebeurt zul je merken dat je ook op andere vlakken van jouw leven enorme vooruitgang kunt gaan boeken. Je ziet obstakels als kansen, je wordt een doorzetter, staat positiever in het leven en groeit als persoon.

En onthoud: als jij goed voor jezelf zorgt, dan kun je deze goede energie ook weer overbrengen op de mensen om jou heen. Hoe beter jij je voelt, hoe beter jij er voor je naasten kunt zijn. Hoe mooi is dat?
Hoe fijn en vrij zou je je voelen als je dit laatste puzzelstukje op de juiste plek kunt leggen? Het is de hoogste tijd!
Ik doe mee!

Dit is wat je krijgt:

12 weken – 4 modules – 17 lessen, te volgen op eigen tempo. Samengesteld met video’s, tekst, visuals en opdrachten. Zo kun je leren op jouw manier.

Module 1: Willen

In deze module vind je 3 mindset lessen waarmee je oude denkwijzen loslaat en de basis van jouw nieuwe leefstijl gaat vastleggen. Dit doen we o.a. door zelfreflectie, het ontdekken van jouw ‘why’, inzicht in beperkende overtuigingen en het ontwikkelen van een positieve mindset.

Module 2: Weten

In deze module vind je 5 lessen waarin je alle benodigde basiskennis opdoet. Je gaat veel leren over voeding, waaronder de algemene kennis, jouw relatie met eten en hoe je balans creëert. Ook duiken we in de lichamelijke processen, bewegen in het algemeen en natuurlijk krachttraining.

Module 3: Werken

In deze module vind je 4 lessen waarin het ondernemen van actie en het ontdekken wat bij jou past, centraal staat. Ik leer je o.a. hoe je nieuwe gewoontes kunt opbouwen en een concreet plan van aanpak maakt. Met de wekelijkse challenges blijf je gefocust en gemotiveerd.

Module 4: Winnen

In deze module vind je 4 lessen om te blijven volhouden. Je leert hoe je jouw motivatie, discipline en doorzettingsvermogen kunt trainen, wat te doen bij tegenslag, de ‘alles of niets’ mindset en hoe structuur je helpt bij het volhouden en behalen van je doelen.

Fysiek werkboek thuisgestuurd

Je hebt niets aan kennis zonder actie. Daarom heb ik een werkboek van hoge kwaliteit ontwikkeld. Hierin vind je alle opdrachten die horen bij de lessen in iedere module. Je ontvangt deze per post én digitaal, om er zeker van te zijn dat je overgaat tot actie en concrete stappen onderneemt.

Wekelijkse begeleiding

Om je écht goed te kunnen helpen geef ik je ook aanvullende persoonlijke begeleiding via de mail. Ik stuur je wekelijks een check-in bericht om te kijken hoe het gaat, of ik ergens bij kan helpen en om je gefocust te houden. Ook mag je mij zelf mailen als je ergens tegenaan loopt, dan help ik je verder.

Over de online omgeving

Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform los van alle sociale media zodat je niet wordt afgeleid en al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je leert dus vanaf een besloten custom ontworpen omgeving. Je krijgt in één keer toegang tot alle modules zodat je kunt leren op een tempo dat bij jou past.

 • Overzichtelijk ingedeeld

 • Uitleg over hoe de lessen werken

 • Voorbeeld lesplanning + tips

 • Leren op jouw manier

 • Wekelijks contactmoment

Ik wil me aanmelden

Geschikt voor alle devices.

Waar je ook bent, je kunt overal inloggen op de online omgeving en aan de slag met de lessen.

Digitaal opdrachten maken.

Beschik je over een tablet? Dan kun je het werkboek inladen in een app zoals GoodNotes.

Leren op jouw manier.

De lessen bestaan uit een video, tekst en visuals zodat je kunt leren op een manier die bij jou past.

FAQ

Wat leer ik allemaal?2023-05-21T10:57:29+00:00

Echt ontzettend veel en alles wat je moet (en wilt) weten! Het programma is heel uitgebreid en richt zich voornamelijk op mindset omdat dit is waar jouw blijvende veranderingen en transformatie ontstaat. Daarom is het ook veel breder toe te passen dan alleen afvallen, omdat je echt leert hoe je tot de kern komt en hoe je deze in positieve zin kunt veranderen om jouw doelen te halen.

Je gaat onder andere het volgende leren:

 • Hoe je succesvol kunt afvallen, in welke fase van je leven je je ook bevindt.
 • Wat de echte kern en drijfveer achter het afvallen is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.
 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.
 • Alle benodigde basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om door te blijven gaan, ook ná het programma.
 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven. Geen ‘one size fits all’ aanpak dus!
 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!
 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede én blijvende gewoontes kunt ontwikkelen.
 • Hoe je een concreet plan van aanpak opstelt zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.
 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.
 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.
 • Hoe je je eigen coach wordt, zodat je nooit meer afhankelijk bent van anderen om jouw doelen te behalen. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

En nog veel meer!

Hoe gaat het programma in zijn werk?2023-05-21T10:57:07+00:00

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je je inloggegevens voor de besloten omgeving en de community. Ook gaat dan het fysieke werkboek op de post. Zodra je bent ingelogd ga ik je helpen aan de hand van mijn unieke ‘4 The Win’ methode waarin de 4 pijlers willen, weten, werken en winnen, centraal staan. Dit zijn ook de thema’s voor de 4 modules die je gaat doorlopen.

In het werkboek en in de omgeving vind je een concrete handleiding met alle ins- en outs over hoe alles werkt. Per module zijn er een verschillend aantal lessen die bestaan uit video, visuals en tekst. Aan het eind van iedere les ga je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek die je zowel fysiek als digitaal kunt invullen. Zo doorloop je het hele programma tot je alles hebt afgerond.

Iedere week zal ik bij je inchecken. Ik kijk hoe het met je gaat, waar ik je kan helpen en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Je mag mij naast dit contact moment ook altijd mailen, dus je wordt goed begeleid en staat er niet alleen voor.

Waarom is de prijs nu zo goedkoop?2023-05-21T10:56:28+00:00

Dat klopt, ik ben flink in prijs gedaald want de prijs was voorheen €339 en is nu slechts €149. Ik kreeg namelijk heel vaak berichten van vrouwen die graag mee willen doen maar het budget er niet voor hebben. Vooral in deze dure tijden waarin alle prijzen al zo extreem zijn gestegen, ben ik juist omlaag gegaan. Ik ben van mening dat mijn programma toegankelijk moet zijn omdat ik ontzettend veel waarde hecht aan het helpen van anderen. Dat is waarvoor ik Fit Addict heb opgericht, om te helpen. Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om je doelen graag te willen halen, maar dat het steeds niet lukt. Dit is ontzettend frustrerend en ik gun het jou echt om die stap te zetten en weer lekker in je vel te komen, dus vandaar dat ik de prijs heb verlaagd. Dit merk je echter niet terug in het lesmateriaal, want alles is van hoge kwaliteit.

Hoe werkt de community?2022-12-07T09:07:29+00:00

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je weten hoe het gaat bij de andere deelneemsters? Dan is de community daar de perfecte plek voor. Echter is het wel zo dat het voor- en door de deelneemsters is. Ik kan je dus niet garanderen dat het altijd zal bruisen van activiteit, omdat niet iedereen de behoefte voelt om er berichten te delen. Ik zal daarentegen wel altijd proberen om op alle berichtjes te reageren. Wanneer je direct contact met mij wilt is dat ook mogelijk, dan stuur je mij gewoon een mailtje.

Is het programma alleen voor als je wilt afvallen?2021-06-11T18:53:15+00:00

Word Fit Addict richt zich op het opbouwen van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. De voorbeelden zijn gericht op het afvallen, maar omdat de focus op gedragsverandering ligt, is het veel breder in te zetten. Dit maakt de methode ook geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?2021-01-25T13:40:05+00:00

Zolang het programma bestaat, behoud je toegang tot alle lessen en de community. Dus ook als de 12 weken voorbij zijn, kan je nog steeds aan de slag met de modules en ideeën uitwisselen met de mede deelnemers in de community! #stokachterdedeur

Wat als ik niet iedere week de content kan bijhouden, mis ik dan iets?2022-12-07T09:08:04+00:00

Dat is geen probleem. Er staan 12 weken voor, maar alle modules en lessen staan altijd ‘open’ dus je kunt het gewoon op je eigen tempo volgen.

Kan ik ook zonder computer meedoen en het via mijn mobiel of tablet volgen?2022-12-07T09:08:45+00:00

Zeker. Het platform is overal beschikbaar. Dus of je nou via computer, mobiel of tablet wilt werken; doe wat bij jou past!

Hoeveel kost het programma?2022-12-07T09:09:09+00:00

Het programma kost 149 euro en dit is inclusief btw. Dus geen extra kosten achteraf, dit is het.

Ik ben de komende tijd niet altijd beschikbaar, kan ik dan wel meedoen?2020-12-28T08:51:30+00:00

Geeft niks! Je krijgt direct toegang tot alle modules en deze toegang behoud je. Dus je kunt eraan werken wanneer je wilt.

Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?2023-05-21T10:55:53+00:00

Houd rekening met grofweg 1-2 uurtjes per week om de content in je op te nemen en de opdrachten uit te voeren. Echter gaat het ontwikkelen van een leefstijl gepaard met heel veel doen, dus hoe meer tijd en energie je investeert, hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Ook is het per persoon verschillend. De één doet er wat langer over dan de ander. Gelukkig is er genoeg tijd en behoud je de toegang, dus geen stress. (daar wordt niemand blij van 😝)

Betaal ik voor een besloten Facebook- of Instagram groep?2023-05-21T10:56:43+00:00

Absoluut niet. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform los van alle socials waarin je niet wordt afgeleid, zodat al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt dus op een besloten custom ontworpen omgeving, los van social media.

Direct aanmelden
Go to Top