Hieronder lees je ervaringen van vrouwen die jou voor gingen.

Wilma Vink

“Wat een geweldig programma is dit! Ik zou hem zeker aanraden. Ik was al druk bezig met afvallen maar dit programma heeft me geholpen om de laatste paar kilo’s af te vallen. Ik heb nu een betere band gecreëerd met eten en dit voelt heel fijn. Niet meer de hele dag denken over wanneer en wat moet ik straks gaan eten. Alles is nu zo veel meer in balans. Dit gun ik echt iedereen. Het programma is heel overzichtelijk en duidelijk. Van opdrachten, informatie en video’s alles sluit heel erg mooi op elkaar aan. Je hebt alle tijd en ruimte om het op je eigen manier te volgen. Dit programma is heel waardevol voor mij geweest.”

Wilma Vink

Rasoula Van Vliet

“Jeetje wat een reis!! Ik ken mezelf bijna niet meer terug op het gebied van (gezonde) keuzes maken. Ik ben veel bewuster geworden en denk beter na over de keuzes die ik maak. Niet alleen op het gebied van voeding en sport maar ook over wat goed voor mij is qua ontspanning en grenzen aangeven. Wat voelt goed en wat niet. Bewust luisteren naar mijn lichaam, wat heeft het nodig en wat niet. Want als het niet goed met mij gaat dan heeft dat indirect gevolgen voor de mensen om mij heen. En als kers op de taart bijna 8 kilo afgevallen! Ik voel mij prettiger in mijn lichaam, mooier als ik in de spiegel kijk en mijn zelfvertrouwen is terug en dat is misschien nog wel het mooiste cadeau. Louella bedankt dat je dit mooie programma hebt ontwikkeld en ik hoop dat er nog een hele hoop mensen de kans grijpen om mee te doen. Het heeft mijn leven in ieder geval verrijkt op vele vlakken.”

Rasoula Van Vliet

Kelly Jochmans

“Ik ben oprecht zo dankbaar voor het Word Fit Addict Programma. Het eerste gedeelte van het programma gaat over mindset en volgens mij is dit een van de grootste troeven van het programma. Doordat je meteen met een goede mindset aan de slag gaat, kan je veel beter omgaan met situaties zoals feestjes, etentjes en dergelijke. Ik vond het ook goed dat je ook de basiskennis meekreeg van het lichaam, voeding en beweging. Alles werd heel duidelijk omgeschreven en het is goed dat je de informatie zowel in een filmpje als in een tekst kan zien/lezen. De wekelijkse mailtjes zijn motiverend en behulpzaam. Ik heb het programma nog niet volledig afgerond, maar ik ben nu in totaal 3,2 kg afgevallen. Dit is mij sinds lange tijd al niet meer gelukt, maar belangrijker vind ik nog dat ik ook een compleet andere mindset heb gekregen door dit programma. Ik heb eindelijk een goede relatie met voeding en ik schiet niet meer in de stress als ik naar een feestje moet of als ik eens wat meer heb gegeten. Mijn doel was om meer balans in mijn leven te krijgen en hierbij ook af te vallen en dat is ruimschoots gelukt. Dankzij het programma heb ik een levensstijl kunnen opbouwen die ik voor het leven kan volhouden. Ik had nooit gedacht dat het eindelijk eens zou lukken en ik kan dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Kelly Jochmans

“Wat een programma! De voorbije weken heb ik stap per stap de weg naar een gezonde relatie met mezelf en voeding helemaal teruggevonden. Voor mij was het een hele rollercoaster maar eentje waarvan je weet dit komt goed! Ik heb mijn motivatie volledig terug gevonden, ook qua sport ben ik nu gestart met een personal trainer. Ik ben veel gelukkiger, ben zelf aan de slag gegaan met mealpreppen. Ook het boek dat je thuis word opgestuurd is fantastisch, bijna te mooi om in te schrijven. Ook komt er een site aan te pas waar je alles mooi kan volgen, wat ik heel tof vond is dat Louella af en toe een mail stuurde om te vragen hoe het ging. Ik heb dan ook mijn relatie met sport en voeding helemaal teruggevonden en ben Louella daar heel dankbaar voor! Alles was heel duidelijk en tof met de verschillende challenges in het programma. Het is echt een aanrader! Ik wil dan ook Louella bedanken voor dit allemaal in elkaar te steken! Bedankt voor dit mooie programma en voor het vertrouwen in mij! Liefs Laura xx”

Laura Vanhee

Iris Van Der Most

“Mijn eigen ervaring is erg positief, wat ik vooral uit het programma mee neem is dat het oké is om kleine stappen te nemen. Dat je de kleine dingen moet vieren. Zodat je over een tijd grotere verbeteringen ziet. Ook dat als je meer wilt bewegen je echt iets moet vinden wat je leuk vind, dat heb ik nu gevonden met hardlopen. Als feedback heb ik nog wel dat ik het zelf soms niet redde qua tijd. Sommige modules kreeg ik niet op tijd af, maar dat is meer een eigen stukje wat ik los mag laten. Het is geen sprint. Dus al met al super te vreden over het programma en hoop dat het andere ook veel gaat helpen!”

Iris van der Most

Tessa Buitenhuis

“Voordat ik aan het programma begon was ik best obsessief bezig met eten. Het gevoel hebbende dat ik geen ‘lekkere’ dingen mocht eten en ik mezelf constant moest beperken. Ik wilde ook graag wat afvallen maar een duurzame manier kon ik gewoon niet vinden hiervoor. Na drie maanden sta ik er echt wel anders in. Ik besef me dat duurzaamheid belangrijk is! Dit programma staat vol met waardevolle informatie over het creëren van een gezonde levensstijl. Als je niet weet waar je moet beginnen is dit programma de perfecte match. Louella legt alles duidelijk uit en je wordt stap voor stap meegenomen door de verschillende modules. Een echte aanrader voor iedereen die zijn levensstijl wil veranderen!”

Tessa Buitenhuis

“Je hebt ruim de tijd om een Module af te maken en zelfs als je werkt en een druk leven hebt hoef je maar een half uurtje te gaan zitten om alweer best een stuk verder te komen in de module. Wat ik dan wel heel erg fijn vind is dat je altijd het materiaal kan gebruiken wanneer je wilt en altijd je vragen nog naar jou kan sturen. Het is duidelijk, je werkt stap voor stap en wat ik vooral fijn vind is dat je zelf je manier van leren kan kiezen. Dat maakt dat het programma voor iedereen geschikt is. Doordat je er veel mee bezig bent ga je veel bewustere keuzes maken. Wat ik vaak had is als er bitterballen op tafel kwamen het er nooit blijf 1 bleef. Nu kan ik het bij 1 houden omdat ik ze zeker niet wil afslaan maar ik geniet er nu juist meer van! Ik maak bewust die keuze. Ik heb het programma nog niet afgerond maar ik merk echt dat ik veel bewuster mijn keuzes maak. Ik geniet intens van eten zonder mij schuldig te voelen! Ik ben inmiddels 4 kilo afgevallen waar ik super blij om ben! Ik zit lekkerder in me vel en geniet meer van het eten! Ik ben sterkte geworden zowel fysiek als mentaal!”

Mariska Mudde

Nadia Weijers

“Mentaal ben ik sterker geworden. Ik kan lekker dingen in de kast hebben liggen zonder het gevoel deze op te moeten eten. En als het wel gebeurd is dat ook niet erg, dan had ik het mentaal even nodig. Ik kijk heel positief terug op dit programma! Ik vind het een fijn idee dat ik het werkboek in mijn ‘bezit’ heb en deze er altijd bij kan pakken. Mentaal heb ik stappen gemaakt en ook heb ik hier een paar nieuwe gewoontes aan overgehouden. Zeker een aanrader!”

Nadia Weijers

“Wat ben ik ontzettend blij dat ik drie maanden geleden de stap heb gezet om dit programma te volgen, wat heb ik hier veel van geleerd! Ik heb vooral weer leren vertrouwen op de signalen van mijn lichaam, wat heel waardevol voor me is. Het lukt mij nu om te eten naar behoefte, zonder restricties. Ook is mijn relatie met sport verbeterd. Het is veel minder “moeten”, en meer “willen”! Ik kan bewustere keuzes maken vanuit een ontspannen mindset, en hiermee goed voor mezelf zorgen. Het programma zit heel goed en duidelijk in elkaar, en Louella begeleidt je heel goed en op een enthousiaste manier, gedurende het hele traject. Ik kan dit programma echt aanbevelen!”

Melissa

“Als er al iets onduidelijk is, stuur ik jou een berichtje en is het vaak snel duidelijk of opgelost. De teksten en video’s en visual’s zijn duidelijk en mooi omschreven. Qua leefstijl ben ik vooral bezig met bewustwording en positiever in het leven staan. En balans zoeken. Het resultaat dat ik tot nu toe bereikt is is meer zelfbewust zijn en liever voor mezelf zijn zonder restricties.”

Hilde de Graaf

“Ik voel nu veel bewuster waar ik behoefte aan heb. En daardoor maak ik bewuste en gezonde keuzes. Waar ik normaal gesproken al snel een pak koekjes op zou eten denk ik nu na of ik hier echt zin in heb en of het de moeite waard is. Door het programma krijg je veel meer besef over wat je eigenlijk allemaal eet op een dag en of dit goed werkt voor je lichaam. Nogmaals dankjewel!”

Lyanne Leusink

“Na mijn laatste zwangerschap bleven de kilo’s aardig plakken. Na een tijdje zelf proberen, begon ik te googlen en stuitte ik op de website van Louella. Het zag er allemaal mooi uit, ook qua inhoud natuurlijk, en het was precies wat ik nodig had: een beetje houvast en hulp bij discipline. Aan het einde van de rit was ik 5 kg kwijt en gaat het nog steeds langzaam maar gestaag omlaag. Ik vond het erg fijn om het boekje door te werken omdat ik daardoor beter ging nadenken over waarom ik dit eigenlijk wil. Ook heb ik gemerkt dat als je dat beter weet waarom, je minder de neiging hebt om van een gezonde leefstijl af te wijken. Ik raad het dus zeker aan!”

Rachelle Tukker

Marlieke

“Ik vond het heel fijn om met het WFA programma aan de slag te gaan. Je bent in de lessen eerlijk en heel positief en dat heeft mij heel erg gestimuleerd en gemotiveerd. Ook de challenges die erbij zaten, vond ik super leuk om te doen. Je wordt echt tot actie gezet. Je wordt door het programma uitgedaagd om zelf na te denken over wat bij jouw leefstijl past en je geeft hierin in de check-ups fijne tips en positieve bekrachtiging. Ik merk dat ik me fitter en energieker voel! Heel erg fijn!

Bedankt voor al je tips Louella en ook voor je lieve woorden! Ik heb echt een opstapje gekregen naar een leven in balans en voel me veel energieker en fitter nu mijn leefstijl er anders uitziet. Ik heb ook nog een weg te gaan als het over voeding gaat, maar heb ook volle vertrouwen dat dit gaat lukken o.a. door het WFA programma en jouw motiverende woorden!”

Marlieke ter Wee

Carmen

“Louella is super behulpzaam en heeft echt een top programma neergezet. Niet met het doel om alles zo snel mogelijk te behalen in die 12 weken maar om echt bij je levensstijl stil te staan en het op je eigen tempo te volgen. Echt Top! Elke week een korte check-in die er voor zorgt dat je je ook elke week bewust bent van het programma en er ook echt wekelijks mee bezig bent. Ik ga dit programma zeker aanraden.”

Carmen van Thoor

Hieronder ook wat lieve berichtjes die ik via social media heb mogen ontvangen:

Ben jij er klaar voor om dit ook te ervaren?

Doe dan mee met het Word Fit Addict programma en dan begeleid ik jou in 12 weken naar een gezonde leefstijl. Let’s do this!

meer informatie