Zodra je je hebt aangemeld ontvang je je inloggegevens voor de besloten omgeving en de community. Ook gaat dan het fysieke werkboek op de post. Zodra je bent ingelogd ga ik je helpen aan de hand van mijn unieke ‘4 The Win’ methode waarin de 4 pijlers willen, weten, werken en winnen, centraal staan. Dit zijn ook de thema’s voor de 4 modules die je gaat doorlopen.

In het werkboek en in de omgeving vind je een concrete handleiding met alle ins- en outs over hoe alles werkt. Per module zijn er een verschillend aantal lessen die bestaan uit video, visuals en tekst. Aan het eind van iedere les ga je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek die je zowel fysiek als digitaal kunt invullen. Zo doorloop je het hele programma tot je alles hebt afgerond.

Iedere week zal ik bij je inchecken. Ik kijk hoe het met je gaat, waar ik je kan helpen en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Je mag mij naast dit contact moment ook altijd mailen, dus je wordt goed begeleid en staat er niet alleen voor.