Wil je afvallen, balans en weer lekker in je vel komen?

Download dan mijn gratis ebook met meer dan 40 pagina’s, waardevolle info en praktische opdrachten, zodat je eindelijk jouw doelen kunt behalen.

Downloaden

Het Word Fit Addict programma

Je bent een gemotiveerde vrouw die nu écht volledig voor haar doel wil gaan. Je weet inmiddels dat een dieet niet werkt en wilt graag afvallen met een gezonde leefstijl. Maar je mist de juiste kennis en wilt graag begeleid worden in het proces, want waar moet je beginnen?

In mijn 12-weekse programma geef ik je alle benodigde kennis, ga je grote stappen maken in jouw mindset, veranderen oude gewoontes in nieuwe en leer ik jou hoe jij je eigen coach wordt, zodat je ook na het traject op eigen benen kunt staan.

Meer informatie

Hieronder lees je ervaringen van vrouwen die jou voor gingen.

Wilma Vink

“Wat een geweldig programma is dit! Ik zou hem zeker aanraden. Ik was al druk bezig met afvallen maar dit programma heeft me geholpen om de laatste paar kilo’s af te vallen. Ik heb nu een betere band gecreëerd met eten en dit voelt heel fijn. Niet meer de hele dag denken over wanneer en wat moet ik straks gaan eten. Alles is nu zo veel meer in balans. Dit gun ik echt iedereen. Het programma is heel overzichtelijk en duidelijk. Van opdrachten, informatie en video’s alles sluit heel erg mooi op elkaar aan. Je hebt alle tijd en ruimte om het op je eigen manier te volgen. Dit programma is heel waardevol voor mij geweest.”

Wilma Vink

Rasoula Van Vliet

“Jeetje wat een reis!! Ik ken mezelf bijna niet meer terug op het gebied van (gezonde) keuzes maken. Ik ben veel bewuster geworden en denk beter na over de keuzes die ik maak. Niet alleen op het gebied van voeding en sport maar ook over wat goed voor mij is qua ontspanning en grenzen aangeven. Wat voelt goed en wat niet. Bewust luisteren naar mijn lichaam, wat heeft het nodig en wat niet. Want als het niet goed met mij gaat dan heeft dat indirect gevolgen voor de mensen om mij heen. En als kers op de taart bijna 8 kilo afgevallen! Ik voel mij prettiger in mijn lichaam, mooier als ik in de spiegel kijk en mijn zelfvertrouwen is terug en dat is misschien nog wel het mooiste cadeau. Louella bedankt dat je dit mooie programma hebt ontwikkeld en ik hoop dat er nog een hele hoop mensen de kans grijpen om mee te doen. Het heeft mijn leven in ieder geval verrijkt op vele vlakken.”

Rasoula Van Vliet

Kelly Jochmans

“Ik ben oprecht zo dankbaar voor het Word Fit Addict Programma. Het eerste gedeelte van het programma gaat over mindset en volgens mij is dit een van de grootste troeven van het programma. Doordat je meteen met een goede mindset aan de slag gaat, kan je veel beter omgaan met situaties zoals feestjes, etentjes en dergelijke. Ik vond het ook goed dat je ook de basiskennis meekreeg van het lichaam, voeding en beweging. Alles werd heel duidelijk omgeschreven en het is goed dat je de informatie zowel in een filmpje als in een tekst kan zien/lezen. De wekelijkse mailtjes zijn motiverend en behulpzaam. Ik heb het programma nog niet volledig afgerond, maar ik ben nu in totaal 3,2 kg afgevallen. Dit is mij sinds lange tijd al niet meer gelukt, maar belangrijker vind ik nog dat ik ook een compleet andere mindset heb gekregen door dit programma. Ik heb eindelijk een goede relatie met voeding en ik schiet niet meer in de stress als ik naar een feestje moet of als ik eens wat meer heb gegeten. Mijn doel was om meer balans in mijn leven te krijgen en hierbij ook af te vallen en dat is ruimschoots gelukt. Dankzij het programma heb ik een levensstijl kunnen opbouwen die ik voor het leven kan volhouden. Ik had nooit gedacht dat het eindelijk eens zou lukken en ik kan dit programma dan ook aan iedereen aanbevelen.”

Kelly Jochmans

“Wat een programma! De voorbije weken heb ik stap per stap de weg naar een gezonde relatie met mezelf en voeding helemaal teruggevonden. Voor mij was het een hele rollercoaster maar eentje waarvan je weet dit komt goed! Ik heb mijn motivatie volledig terug gevonden, ook qua sport ben ik nu gestart met een personal trainer. Ik ben veel gelukkiger, ben zelf aan de slag gegaan met mealpreppen. Ook het boek dat je thuis word opgestuurd is fantastisch, bijna te mooi om in te schrijven. Ook komt er een site aan te pas waar je alles mooi kan volgen, wat ik heel tof vond is dat Louella af en toe een mail stuurde om te vragen hoe het ging. Ik heb dan ook mijn relatie met sport en voeding helemaal teruggevonden en ben Louella daar heel dankbaar voor! Alles was heel duidelijk en tof met de verschillende challenges in het programma. Het is echt een aanrader! Ik wil dan ook Louella bedanken voor dit allemaal in elkaar te steken! Bedankt voor dit mooie programma en voor het vertrouwen in mij! Liefs Laura xx”

Laura Vanhee

“Het is de hoogste tijd om te stoppen met ‘maar wat doen’ en jezelf nu eindelijk prioriteit te geven.”

Even voorstellen…

Ook ik heb enorm last gehad van mijn overgewicht en ongezonde manier van leven. Ik rookte, dronk regelmatig alcohol en deed nooit aan sport. Na veel pogingen zonder resultaat, wist ik dat het anders moest.

Ik ging aan de slag met een gezonde leefstijl en binnen 1,5 jaar was ik 30 kilo kwijt. Mijn verhaal deelde ik op mijn platform Fit Addict en door middel van mijn informatieve blogs, vlogs en podcasts wist ik duizenden vrouwen te inspireren om ook in actie te komen.

Inmiddels ben ik al 9 jaar ervaringsdeskundige, schreef ik mijn ebook ‘Make It Fit’, gaf ik meerdere presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs en ontwikkelde het ‘Word Fit Addict’ programma om nog meer vrouwen te helpen om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Mijn journey

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel journeys gehad en iedere keer moest het steeds beter. Hierdoor heeft mijn lichaam in die tijd allerlei verschillende vormen en maten gekend. Ook krachttraining ging naar een heel ander level, tot ik zelfs in staat was om honderden kilo’s te tillen!

Maar halverwege 2019 was het genoeg. Ik was klaar met al die verschillende fases en was eindelijk tevreden met mijn lichaam. Ik ging steeds meer luisteren naar mijn gevoel, ging intuïtief eten en ontwikkelde een fijne balans tussen lichaam, geest, voeding en training.

“If not now, then when?

Aan de slag met jouw leefstijl.

Word Fit Addict programma.

Word Fit Addict is hét 12-weekse leefstijl programma voor afvallen, balans en een ijzersterke mindset.

Meer informatie

Fit Addict Podcast.

Op weg naar werk, op de fiets of tijdens een workout: met mijn podcast kun je overal extra kennis opdoen.

Luisteren op Spotify

Mijn YouTube kanaal.

De lessen bestaan uit een video, tekst en visuals zodat je kunt leren op een manier die bij jou past.

Vlogs bekijken