Programma -v22023-06-25T07:43:47+00:00

Afvallen met het Word Fit Addict programma.

Hét 12-weekse leefstijl programma om succesvol af te vallen, balans te vinden en weer helemaal lekker in je vel te komen.

Al een lange tijd ben je bezig met afvallen want je wilt graag weer lekker in je vel zitten, gezonder zijn en je beter voelen. Je weet wel dat diëten niet werkt, maar wat je ook doet, elke keer raak je je motivatie kwijt of is er gebrek aan doorzettingsvermogen.

Ook gaat het in het weekend vaak fout want als je leuke dingen doet, combineer je dit met
heel veel lekker eten.
De zoetigheden en verleidingen weerstaan vind je enorm lastig. En wanneer je je dan hebt laten gaan, komen er weer allerlei compensatie gedachten in je hoofd als: “hoe kan ik ervoor zorgen dat ik morgen zo min mogelijk eet?”

Daarbij denk je al snel dat je een dag verpest hebt wanneer je een stukje chocolade hebt gegeten, waardoor je vervolgens helemaal los gaat. Je bent de balans kwijt en mist de discipline om dit vol te houden.

Doordat je vaak te snel wilt, val je zo weer terug in oude patronen. Je vindt het moeilijk om jouw gezondheid prioriteit te maken en daar baal je van. Je voelt dat je er nu écht klaar mee (en klaar voor) bent om voor eens en altijd te veranderen. Dit kan niet langer zo.

Herkenbaar?

 • Je doet regelmatig een nieuwe poging om een einde te maken aan overtollige kilo’s maar keer op keer val je terug, ervaar je het jo-jo effect of zijn de resultaten slechts tijdelijk.

 • Je bent je er bewust van dat een dieet niet werkt en wilt een gezondere leefstijl opbouwen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken.

 • Het volhouden en doorzetten is voor jou een grote uitdaging. Je begint met goede moed, maar al gauw val je terug in je oude patronen en ben je terug bij af.

 • Door alledaagse (werk)drukte en stress vind je het lastig om het sporten en gezond eten te combineren.

 • Jouw relatie met eten is niet wat het zou moeten zijn. Je labelt voeding als ‘goed’ en ‘slecht’, kunt geen maat houden en merkt dat de balans vaak zoek is. Je ervaart een ‘alle remmen los’-mentaliteit zodra je wél iets ‘ongezonds’ neemt.

 • Je ervaart allerlei angsten en obstakels die jou weerhouden van het bereiken van je doelen.

 • Emotie eten en/of eetbuien werken je continu tegen en je lijkt er maar geen grip op te kunnen krijgen. Dit frustreert je enorm.

 • Je probeert alles zo goed mogelijk te doen, waardoor je doorslaat, te weinig eet, leeft met ontelbare restricties en uiteindelijk alles doet wat je jezelf verboden hebt.

 • Het zwart wit denken zit jou enorm in de weg: “Ik begin morgen wel weer, vandaag is toch al verpest.”

 • In het weekend gaat het vaak mis. Door de gezelligheid laat jouw wilskracht je in de steek en is het lastiger om de juiste keuzes te maken. Leuke dingen doen combineer je met veel lekker eten.

 • Door gebrek aan kennis van voeding en training voel je je onzeker en dan doe je maar wat. De gedachte: “doe ik het wel goed?” gaat regelmatig door je hoofd.

 • Je voelt dat je een stuk kennis mist, om echt blijvende veranderingen door te voeren.

 • Je ervaart compensatiegedrag zodra je je hebt laten gaan.

Maar dit hoeft niet zo te zijn. Een gezonde leefstijl is opgebouwd uit goede gewoontes, de juiste kennis en een positieve mindset. En dat kan ik je allemaal leren!

Hi, ik ben Louella en ik ga jou helpen!

Ook ik heb enorm last gehad van mijn overgewicht en ongezonde manier van leven. Ik rookte, dronk veel alcohol en deed nooit aan sport. Na veel pogingen zonder resultaat, wist ik dat het anders moest. Ik ging aan de slag met een gezonde leefstijl en binnen 1,5 jaar was ik 30 kilo kwijt. Mijn verhaal deelde ik op mijn platform Fit Addict en door middel van mijn informatieve blogs, vlogs en podcasts wist ik duizenden vrouwen te inspireren om ook in actie te komen. Inmiddels ben ik al 9 jaar ervaringsdeskundige, schreef ik mijn ebook ‘Make It Fit’, gaf presentaties op de Nationale Gezondheidsbeurs en ontwikkelde het ‘Word Fit Addict’ programma om nog meer vrouwen te helpen om ook een gezonde leefstijl te ontwikkelen.

Dit ga je leren:

 • Hoe je succesvol kunt afvallen, in welke fase van je leven je je ook bevindt.

 • Gericht naar jezelf en de huidige situatie te kijken zodat je weet waar je nu staat en wat wel en wat niet voor jou werkt.

 • Wat de echte kern en drijfveer achter het afvallen is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.

 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.

 • Alle benodigde basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om door te blijven gaan, ook ná het programma.

 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven. Geen ‘one size fits all’ aanpak dus!

 • Welke waardevolle rol plannen speelt en hoe je dit kunt inzetten om jouw nieuwe leefstijl makkelijker te maken.

 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!

 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede én blijvende gewoontes kunt ontwikkelen.

 • Hoe je een concreet plan van aanpak opstelt zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.

 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.

 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.

 • Hoe je je eigen coach wordt, zodat je nooit meer afhankelijk bent van anderen om jouw doelen te behalen. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

Na het volgen van het Word Fit Addict programma kom je lekker in je vel waardoor je weer volledig jezelf kunt zijn. Je ervaart meer rust in jouw mindset, voeding en beweging. Jouw leefstijl kost je niet langer energie, maar gééft energie. Hierdoor ben je in staat om alles uit het leven te halen en al jouw dromen en doelen na te streven.

Ik help je met mijn unieke ‘4 The Win’ Methode

4thewin

Reviews:

Word Fit Addict programma

Word Fit Addict

van €339 nu voor €149,-
Wees er op tijd bij: aantal plekken is beperkt!

 • Toegang tot het programma in de online omgeving
 • Toegang tot de community
 • 12 weken – 4 modules – 17 lessen (te volgen op eigen tempo)
 • 3 uur aan videolessen
 • Fysiek werkboek (92 pagina’s) in hoge kwaliteit, thuisgestuurd
 • Toegang tot het online programma en de community zolang deze bestaat

BONUS 1: Online omgeving waarmee je overal toegang tot het programma hebt.
BONUS 2: Digitale variant van het werkboek om zelf extra te printen of in te laden in een app zodat je hem digitaal kunt invullen. Zo heb je hem altijd bij de hand!
BONUS 3: Waardevolle extra bonus les over zelfliefde + 30 min. video.
BONUS 4: Wekelijkse check-in mails van mij, om je scherp en gefocust te houden en de mogelijkheid om mij persoonlijk vragen te stellen via de community of via de mail.

Samengevat:

Programma overzicht

12 weken – 4 modules
Na het volgen van dit 12-weekse programma heb jij alle tools en praktische handvaten om jouw eigen gezonde leefstijl te ontwikkelen. Je ervaart een fitter en gezonder lichaam, een fijne balans en je kunt weer volledig jezelf zijn. Dit is de fundering voor jouw leven en alles waar je van droomt. We starten rustig op, beginnen bij de basis en van hieruit bouwen we langzaam uit naar de grotere stappen.

Life changing kennis
Ik geef je alle kennis die je nodig hebt om jouw doel te laten slagen. Dit deel ik met je in tekst, video, visuals, werkbladen en het fysieke werkboek zodat alles goed te begrijpen is en je er eenvoudig mee aan de slag kunt. Door mijn 8 jaar als ervaringsdeskundige en mijn kennis als Gewichtsconsulente weet ik als geen ander waar ik over praat. Zo beschik je altijd over de juiste (no-nonsense) evidence based informatie.

Online
Alle content is te volgen in een fijne online omgeving. Geen gedoe met dagen, tijden of afspraken: jij bepaalt waar en wanneer je alles wilt bekijken.

Community
In de besloten community vind je mensen zoals jij die ook bezig zijn met het programma. Je krijgt er de mogelijkheid om vragen te stellen en nieuwe connecties op te bouwen.

Werkboek
Je hebt niets aan kennis zonder actie. Daarom heb ik een werkboek ontwikkeld met concrete opdrachten. Je ontvangt deze digitaal en fysiek, om er zeker van te zijn dat je overgaat tot actie, concrete stappen onderneemt en simpelweg gaat doen.

FAQ:

Wat leer ik allemaal?2023-05-21T10:57:29+00:00

Echt ontzettend veel en alles wat je moet (en wilt) weten! Het programma is heel uitgebreid en richt zich voornamelijk op mindset omdat dit is waar jouw blijvende veranderingen en transformatie ontstaat. Daarom is het ook veel breder toe te passen dan alleen afvallen, omdat je echt leert hoe je tot de kern komt en hoe je deze in positieve zin kunt veranderen om jouw doelen te halen.

Je gaat onder andere het volgende leren:

 • Hoe je succesvol kunt afvallen, in welke fase van je leven je je ook bevindt.
 • Wat de echte kern en drijfveer achter het afvallen is en ontdekt hoe je deze kunt inzetten om motivatie aan te wakkeren en in te zetten als ijzersterke kracht.
 • Welke beperkende overtuigingen en gedachtepatronen er bij jou spelen en hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet langer kunnen weerhouden van het behalen van jouw doelen.
 • Alle benodigde basiskennis over mindset, voeding en beweging die je nodig hebt om door te blijven gaan, ook ná het programma.
 • Hoe je jouw eigen regels maakt die volledig passen bij jou als persoon en jouw leven. Geen ‘one size fits all’ aanpak dus!
 • Je ontdekt hoe je jouw relatie met voeding in balans kunt brengen en hoe je omgaat met emotie eten en eetbuien. Nooit meer stress, spijt of schuld omtrent eten!
 • Hoe je een einde maakt aan slechte gewoontes en hoe je nieuwe goede én blijvende gewoontes kunt ontwikkelen.
 • Hoe je een concreet plan van aanpak opstelt zodat je je niet langer overweldigd voelt, maar juist zin krijgt om aan de slag te gaan met haalbare doelen.
 • Hoe je jezelf kunt trainen om discipline en doorzettingsvermogen te ontwikkelen waardoor je consistent actie blijft ondernemen en week na week gemotiveerd blijft.
 • Hoe je kunt omgaan met tegenslagen, de ‘alles of niets’ mindset en zwart wit denken waardoor deze voor je gaan werken in plaats van tegen je.
 • Hoe je je eigen coach wordt, zodat je nooit meer afhankelijk bent van anderen om jouw doelen te behalen. “Ik kan je een vis geven, maar leren vissen is beter.”

En nog veel meer!

Hoe gaat het programma in zijn werk?2023-05-21T10:57:07+00:00

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je je inloggegevens voor de besloten omgeving en de community. Ook gaat dan het fysieke werkboek op de post. Zodra je bent ingelogd ga ik je helpen aan de hand van mijn unieke ‘4 The Win’ methode waarin de 4 pijlers willen, weten, werken en winnen, centraal staan. Dit zijn ook de thema’s voor de 4 modules die je gaat doorlopen.

In het werkboek en in de omgeving vind je een concrete handleiding met alle ins- en outs over hoe alles werkt. Per module zijn er een verschillend aantal lessen die bestaan uit video, visuals en tekst. Aan het eind van iedere les ga je aan de slag met de opdrachten uit het werkboek die je zowel fysiek als digitaal kunt invullen. Zo doorloop je het hele programma tot je alles hebt afgerond.

Iedere week zal ik bij je inchecken. Ik kijk hoe het met je gaat, waar ik je kan helpen en of er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Je mag mij naast dit contact moment ook altijd mailen, dus je wordt goed begeleid en staat er niet alleen voor.

Waarom is de prijs nu zo goedkoop?2023-05-21T10:56:28+00:00

Dat klopt, ik ben flink in prijs gedaald want de prijs was voorheen €339 en is nu slechts €149. Ik kreeg namelijk heel vaak berichten van vrouwen die graag mee willen doen maar het budget er niet voor hebben. Vooral in deze dure tijden waarin alle prijzen al zo extreem zijn gestegen, ben ik juist omlaag gegaan. Ik ben van mening dat mijn programma toegankelijk moet zijn omdat ik ontzettend veel waarde hecht aan het helpen van anderen. Dat is waarvoor ik Fit Addict heb opgericht, om te helpen. Ik weet namelijk als geen ander hoe het is om je doelen graag te willen halen, maar dat het steeds niet lukt. Dit is ontzettend frustrerend en ik gun het jou echt om die stap te zetten en weer lekker in je vel te komen, dus vandaar dat ik de prijs heb verlaagd. Dit merk je echter niet terug in het lesmateriaal, want alles is van hoge kwaliteit.

Hoe werkt de community?2022-12-07T09:07:29+00:00

Heb je vragen, loop je ergens tegenaan of wil je weten hoe het gaat bij de andere deelneemsters? Dan is de community daar de perfecte plek voor. Echter is het wel zo dat het voor- en door de deelneemsters is. Ik kan je dus niet garanderen dat het altijd zal bruisen van activiteit, omdat niet iedereen de behoefte voelt om er berichten te delen. Ik zal daarentegen wel altijd proberen om op alle berichtjes te reageren. Wanneer je direct contact met mij wilt is dat ook mogelijk, dan stuur je mij gewoon een mailtje.

Is het programma alleen voor als je wilt afvallen?2021-06-11T18:53:15+00:00

Word Fit Addict richt zich op het opbouwen van een compleet nieuwe gezondere leefstijl, wat afvallen mogelijk maakt. De voorbeelden zijn gericht op het afvallen, maar omdat de focus op gedragsverandering ligt, is het veel breder in te zetten. Dit maakt de methode ook geschikt voor wanneer je bijvoorbeeld lekkerder in je vel wilt komen, jouw relatie met voeding wilt verbeteren en/of balans wilt vinden.

Hoe lang behoud ik toegang tot het programma?2021-01-25T13:40:05+00:00

Zolang het programma bestaat, behoud je toegang tot alle lessen en de community. Dus ook als de 12 weken voorbij zijn, kan je nog steeds aan de slag met de modules en ideeën uitwisselen met de mede deelnemers in de community! #stokachterdedeur

Wat als ik niet iedere week de content kan bijhouden, mis ik dan iets?2022-12-07T09:08:04+00:00

Dat is geen probleem. Er staan 12 weken voor, maar alle modules en lessen staan altijd ‘open’ dus je kunt het gewoon op je eigen tempo volgen.

Kan ik ook zonder computer meedoen en het via mijn mobiel of tablet volgen?2022-12-07T09:08:45+00:00

Zeker. Het platform is overal beschikbaar. Dus of je nou via computer, mobiel of tablet wilt werken; doe wat bij jou past!

Hoeveel kost het programma?2022-12-07T09:09:09+00:00

Het programma kost 149 euro en dit is inclusief btw. Dus geen extra kosten achteraf, dit is het.

Ik ben de komende tijd niet altijd beschikbaar, kan ik dan wel meedoen?2020-12-28T08:51:30+00:00

Geeft niks! Je krijgt direct toegang tot alle modules en deze toegang behoud je. Dus je kunt eraan werken wanneer je wilt.

Aan welke tijdsinvestering moet ik denken?2023-05-21T10:55:53+00:00

Houd rekening met grofweg 1-2 uurtjes per week om de content in je op te nemen en de opdrachten uit te voeren. Echter gaat het ontwikkelen van een leefstijl gepaard met heel veel doen, dus hoe meer tijd en energie je investeert, hoe beter jouw resultaten zullen zijn. Ook is het per persoon verschillend. De één doet er wat langer over dan de ander. Gelukkig is er genoeg tijd en behoud je de toegang, dus geen stress. (daar wordt niemand blij van 😝)

Betaal ik voor een besloten Facebook- of Instagram groep?2023-05-21T10:56:43+00:00

Absoluut niet. Ik vind het heel belangrijk dat je kunt werken op een platform los van alle socials waarin je niet wordt afgeleid, zodat al jouw aandacht gaat naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Je komt dus op een besloten custom ontworpen omgeving, los van social media.

Krijg nu toegang tot het programma.

Ontdek hoe je in 12 weken een gezonde leefstijl opbouwt die zorgt voor een fit lichaam, een relaxte mindset, balans en zelfvertrouwen.

Direct toegang >
Go to Top